Webáruházunk sütiket használ a felhasználói élmény javítása céljából. Az oldal böngészésével elfogadod cookie-k használatát!

Referencia írások

Hazai megjelenésünk óta folyamatosan kapunk megkereséseket, sokan szeretnek írni Rólunk! 

Olvass hát bele Te is ezekbe az írásokba, nézd meg, hogy ki miért, mikor ajánlja a Slipstop cipőket! 


1. Kezdjük a felsorolást az Anyabázis írásával. Az állatok világnapja alkalmából több terméket vettek reflektor fény alá, köztük természetesen a Slipstop csúszásgátló cipőit is. A cikket ide kattintva éred el.

https://www.anyabazis.com/2018/10/10/allatira-trendi-babaruhak-es-kiegesztitok/?fbclid=IwAR1kkMZPx38pQiHsC8AyvadxsE4OcidovFHAU3NgtlCoScdpP9yzgrAoepQ

2. A Slipstop helyet kapott a FeMini Box Anya Kicsi Kincse különleges boxában is. Ezt utólag ide kattintva nézhetitek meg. Érdemes, hiszen itt is sok más szuper termékkel említettek minket egy lapon!

https://www.feminibox.hu/anyakicsikincse?fbclid=IwAR3HZcHepOuhozYaSc7zSoLMjFV6_ZJQJJn5yFQRzRQFsOz1iDInksEMCik

3. Kolta Zsófi írása az iskolakezdéssel kapcsolatos. Trükkös anyához méltán, tematikusan szervezte meg fiának az iskolakezdését, gondosan figyelve a részletekre. Az Ő témája a foci! Olvass bele a cikkbe.

http://koltazsofi.cafeblog.hu/2018/09/01/focis-iskolakezdes/

4. Biztosan többen ismeritek a Neszeszer című blogot! Most az a megtiszteltetés ért, hogy Szabó Patrícia vetette papírra tapasztalatait a kislánya és a Slipstop cipő kapcsolatáról! A cikket itt találod: 

https://neszeszer.blog.hu/2018/10/26/az_otthoni_cipo_amit_felvesz_a_gyerek