Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.
A kiszállítás 20 000 Ft felett <strong>INGYENES</strong> A kiszállítás 20 000 Ft felett INGYENES

Hírek

UV szűrős póló leégés ellen: Mit tud? Mit nem? Mire figyelj?

UV szűrős póló leégés ellen: Mit tud? Mit nem? Mire figyelj?

2021. 07. 16. 13:52:47

Tudtad, hogy a természetes vizek élővilágát súlyosan károsítják a napvédő krémek, naptejek és olajok? Ezek ugyanis lemosódnak a bőrről és a víz felszínén lebegve megakadályozzák, hogy ideális mennyiségű napfény jusson le a vízi növényekhez. Ennek hiányában azok nem tudnak elegendő oxigént termelni és ez mind a halak, mind a növények pusztulását jelentheti

Ha ezt nem szeretnéd, válassz egy másik eszközt a nap elleni védelemre. Most azt is áruljuk, mit és miért. Tarts velünk!

UV szűrős póló a nap ellen

A SlipStop cipők és a TSMT kapcsolata

A SlipStop cipők és a TSMT kapcsolata

2019. 09. 10. 14:18:24
Kutatások igazolják, hogy minél korábban észleli a szülő és kezd el foglalkozni gyermeke lemaradásával, annál könnyebb a felzárkóztatás és életkorának megfelelő szintre hozása. A fejlesztések iskolakezdés előtt a legmeghatározóbbak, mivel ilyenkor a gyermek még nincs annyira leterhelve, jobbak az alkalmazkodási képességei, a szenzitív korszakban a terápia hatékonysága biztosabb és az elért szint tartósabban rögzül.
Slipstop – biztonság és higiénia egy cipőben

Slipstop – biztonság és higiénia egy cipőben

2019. 06. 19. 11:58:26

Hogy miért válassza gyermekének ezt az újdonságot? Milyen esetekben alkalmazható a Slipstop cipő? Olvassa el, miért javaslom gyermekorvosként ezeket a biztonsági cipőket!

Slipstop a játszóházakban – Mire figyeljünk oda?

Slipstop a játszóházakban – Mire figyeljünk oda?

2019. 06. 19. 11:51:23

Minden játszóházban tilos a cipők használata, ezért legtöbben zokniban vagy adott esetben mezítláb visszük be gyermekünket. Hoztunk Nektek tippeket és javaslatokat, hogy csökkentsük az esetleges veszélyforrásokat. ;)

Gyerekkel utazol? 5 dolog, amit ne felejts otthon!

Gyerekkel utazol? 5 dolog, amit ne felejts otthon!

2019. 06. 19. 11:44:15

Kezdődik az utazási főszezon, egyre több család kerekedik fel, hogy otthonától távol pihenje ki a téli hónapok fáradalmait. Gyerekkel utazni azonban nehezített pálya. Nem elég, hogy gondoskodni kell a folyamatos szórakoztatásáról és idegen terepen fokozottan kell vigyázni a testi épségére, többnyire háromszor annyi csomaggal indultok neki, mint amikor csak kettesben utazgattatok.

A pihentetőnek szánt út így könnyen káoszba és veszekedésbe fulladhat, de vannak kritikus helyzetek, amikre előre fel lehet készülni. 

Összegyűjtöttük, mi az az 5 ötletes cucc, amit feltétlenül vigyél magaddal, ha gyerekkel utazol. Meg fogja könnyíteni az életedet!

Nyaralj a családoddal biztonságosan

Nyaralj a családoddal biztonságosan

2019. 06. 19. 11:38:26

Pihenjetek kényelmesen, biztonságban, nyugodtan a gyerkőcökkell is! Hogy mi kell ehhez? Csupán pár apróság, ami akár a kézitáskádban is elfér!

A családi nyaralás előtti 1-2 hét sokszor már a pakolásról szól. A ruhák és a játékok elsők között sorakoznak, de érdemes felkészülni „apró trükkökkel” is, hogy ne érhessen meglepetés kikapcsolódás alatt sem.

Éljenek a mezítlábas séták

Éljenek a mezítlábas séták

2019. 06. 19. 11:28:57
A Slipstop szellemében nagyon támogatok minden mezítlábas kezdeményezést.
Én azt a szemléletet vallom, hogy nagyon jót tesz a kicsiknek és nagyoknak is, ha rendszeresen mezítláb járkálunk és közlekedünk, akár otthon is. Erre hivatott a Slipstop cipő is, hiszen a mezítlábas élményt adja vissza a kicsiknek maximális biztonsággal, úgy hogy közben segíti a lábizmok optimális fejlődését.
 
Slipstop – az első lépésektől

Slipstop – az első lépésektől

2019. 06. 19. 11:29:31

Szülőként felejthetetlen élmény megfigyelni, ahogy kisbabánk elindul. Átéljük izgalmát és lelkesedését, miközben fogjuk a kezét, hogy megóvjuk őt az első lépések buktatóitól. De ugyanilyen fontos, hogy a kis lábacskák védelmére is odafigyeljünk!

A baba első cipőjének kényelmesnek, biztonságosnak és persze tetszetősnek kell lennie, hogy szívesen felvegye és büszkén viselje azt. A Slipstop cipők pontosan ilyenek.

Le a cipővel!

Le a cipővel!

2019. 06. 19. 11:29:16

 

Itt a Slipstop!

 

„Hol a papucsod? Hideg a padló, még felfázol!” „Vedd fel a szandálodat, mielőtt belelépsz valamibe!

3+1 hasznos tipp tengerparti utazáshoz gyerkőcökkel!

3+1 hasznos tipp tengerparti utazáshoz gyerkőcökkel!

2019. 06. 19. 11:27:38

Sokan tervezik a tengerparti nyaralást kisgyerekekkel, hiszen olyan szuper érzés közös emlékeket és örömteli kalandokat együtt átélni. Azonban mindent körül kell járnunk, ugyanis a nyaralásunk egyik percről a másikra a mennyből átfordulhat pokollá! Nézzünk meg néhány hasznos tippet, amelyek segíthetnek abban, hogy nyaralásunk a legszuperebbül alakuljon. Persze azért ne legyenek illúzióink, nem a filmekből vett gondtalan üdülésre kell számítanunk, de ha jól szervezzük, a dolgokat igenis nagyon jól érezheti magát a család apraja-nagyja.

Az oldal tetejére