Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.
A kiszállítás 20 000 Ft felett <strong>INGYENES</strong> A kiszállítás 20 000 Ft felett INGYENES

Hűségpont rendszer

Hűségpontok a Slipstop webáruházban! Itt a válasz minden kérdésedre!

 

Mik azok a hűségpontok és Én hogyan szerezhetek ilyet?

A hűségpontok gyakorlatilag apró ajándékok, amelyek minden egyes rendelésed után a Slipstop profilodba kerülnek, tehát a megszerzésükhöz semmi mást nem kell tenned, csak vásárolnod bármilyen cuki Slipstop terméket.

 

Egy rendelés után hány pontot kapok?

Hogy hány hűségpont íródik jóvá egy rendelés alkalmával, az a vásárlás értékétől függ. Minden elköltött 60 Ft után 1 db Slipstop hűségpont kerül a fiókodba, amit a későbbi vásárlásaid során felhasználhatsz.

 

Mennyit ér egy darab hűségpont?

Egyetlen hűségpont 3 Ft-ot ér, ami azt jelenti, hogy minden egyes pontod értéke megháromszorozódik. Ezeket a pontokat a következő Slipstop terméked megrendelésénél felhasználhatod, így az kevesebbe fog Neked kerülni.

 

Mire kell odafigyelni a pontokkal kapcsolatban?

A megszerzett hűségpontjaiddal kapcsolatban mindössze egy dolog van, amire feltétlenül oda kell figyelned: hogy le ne járjanak! A pontok felhasználására 365 nap, azaz egy év áll rendelkezésedre, utána lejár az érvényességük és elvesznek a profilodból.

 

Apropó, profil! Ez a lehetőség kizárólag a regisztrált vásárlóink számára elérhető, úgyhogy ne felejts el saját fiókot létrehozni minél előbb!

Az oldal tetejére