Webáruházunk sütiket használ a felhasználói élmény javítása céljából. Az oldal böngészésével elfogadod cookie-k használatát!

Bemutatkozás

Kedves Vásárló!


Köszöntelek a Slipstop magyarországi webshopján! Kérlek nézelődj kedvedre, vásárolj vagy iratkozz fel hírlevélünkre. Legyen látogatásod célja bármi is, örülök, hogy itt vagy! :)


Személyes rövid történetem a Slipstop-al egy utazással kezdődött, ami egyben az első repülőutunk is volt az akkor egy éves fiunkkal. Télből utaztunk a nyárba, így égen földön kerestem Budapesten azt a megfelelő cipőt a fiamnak, amiben majd kényelmesen szaladgálhat - na jó, akkor még csak járkálhat - a tengerparton. Nos, jelentem, nem találtam ilyet. Vettem két viszonylag olcsóbb kategóriás "tengeripapucsot", de már az itthoni felpróbáláskor megbukott mindkettő a teszten, az én fiam ugyanis nem tűrte meg magán, valószínűleg a keményebb talpuk miatt. Teltek a napok, és végül feladtam a harcot, a bukott cipőkkel utaztunk el.


Megérkeztünk. Az út remek volt, kisfiam bírta a repülést! Megkönnyebbültünk és már jöttek is a városnézős, turistás programok, aztán lássatok csodát, egy akváriumból kijőve ott volt sok sok Slipstop cipő felakasztva egy nagy állványra! Ha jól emlékszem talán még a kezemet is felemeltem, ujjammal mutogattam a páromnak, hogy "Nééézd, itt van, megvan, ezt kerestük otthon!" És akkor, ott, megvettük Benedeknek ezt a csodacipőt!


Nos, ez most lesz 5 hónapja, a cipő azóta szinte minden nap van a lábán, imádjuk, szeretjük! A nagy örömömön felbuzdulva kikutattam a lehetőségeket, és mára elmondhatom magamról, hogy kizárólag én forgalmazhatom Magyarországon ezt a szuper márkát! :)


Bármilyen kérdés esetén keressetek bizalommal!


Kellemes vásárlást kívánok!

Odett

2017.06.23.