Hogyan adhatok le rendelést?

Rendelést a webáruházban tudsz leadni a nap 24 órájában. Ehhez a termékes először is kosárba kell helyezned, majd meg kell adnod a szükséges szállítási és számlázási adatokat. E-mailben és telefonon vásárolni NEM lehet, csakis az online felületen!

Milyen fizetési módok közül választhatok?

Jelenleg négy fizetési mód közül választhatnak vásárlóink. Az egyik a PayPal-os fizetés, a másik a banki átutalásos vásárlás, a harmadik az online bankkártyás fizetés, a negyedik pedig az utánvétes fizetési mód.

Átutalásos fizetés választásakor nagyon fontos figyelembe venni, hogy a díjbekérő számla megérkezésétől számított 48 órán belül meg kell érkeznie számlánkra a rendelés összegének. Ellenkező esetben a megrendelést automatikusan töröljük rendszerünkből. Utánvétes fizetés választása esetén 390 Ft extra költséget számolunk fel. 

Hogyan jut el hozzám a csomagom? Mennyi a szállítási idő?

Slipstop csomagodat a GLS futárszolgálata viszi el hozzád 1-2 munkanapon belül. A kiszállítás dátumáról természetesen értesítést is kapni fogsz, de fontos, hogy olyan címre kérd a termékeket, ahol biztosan át tudod venni őket. A 12:00-ig leadott és kifizetett rendeléseket még aznap átadjuk a GLS-nek, az ez után megvásárolt Slipstopokat pedig a következő munkanapon áll módunkban előkészíteni. 

Megrendelésed leadásánál választhatod a GLS csomagpontra történő szállítást is. Ebben az esetben ki kell választanod a számodra megfelelő csomagpontot, termékeidet pedig ott tudod majd átvenni. 

Hogyan lehet megnézni, biztosan helyes-e a cipő mérete?

Fontos, hogy miután megkaptad a csomagod, először is ellenőrizd a cipők méretét! Ezt úgy a legcélszerűbb megtenni, hogy talprésszel felfelé leteszed a padlóra, majd a jövőbeli tulajdonon rááll, lehetőleg mezítláb. Ha ilyen módon a cipő nem túl nagy és nem is kicsi, akkor a méret rendben lesz. 

A cipőkön található egy biztonsági összekötő, amit a próbálás előtt semmiképp NE szakíts el! Ha ez megrongálódik, akkor a cipőt akkor sem áll módunkban kicserélni, ha a mérete nem megfelelő! 

Muszáj regisztrálni a rendeléshez?

Természetesen a regisztráció nem kötelező: ennek a hiányában is bármikor adhatsz le rendelést. Fontos azonban megemlíteni, hogy a rendeléseid után járó hűségpontokat csak akkor tudjuk jóvá írni a számodra, ha rendelkezel Slipstop fiókkal. A hűségpontokat a későbbi vásárlásaid során felhasználhatod, így érdemes a regisztráció mellett dönteni!

Honnan tudom, ha egy termék nincs raktáron?

Előfordul, hogy egy-egy termék jelenleg nem elérhető, mivel a készleteink elfogytak. A termékoldalon ezt Te is látni fogod, ugyanis az ár alatt pár sorral, a "Készlet" pont mellett mindig megjelenik az aktuális rendelkezésre álló mennyiség. Ha itt a piros színnel jelölt "0 db" látható, akkor a termék nincs raktáron, vagyis nem tudod megrendelni. 

Milyen esetben van lehetőségem cserére?

Ha a megrendelt terméknek nem megfelelő a mérete, kérheted, hogy cseréljük ki Neked egy másikra, ez azonban nem oldható meg minden esetben. Kizárólag sértetlen, hibátlan állapotú terméket vehetünk vissza és csak akkor, ha minden egyes tartozékát visszaküldöd a Slipstoppal együtt. (vállfák, stb.)

Mivel a Slipstop cipő higiéniai termék, azt csak akkor tudjuk kicserélni, ha a biztonsági összekötő nem szakad el vagy sérül meg. Összekötő nélküli terméket nem vehetünk vissza. A fürdőruhák becserélésére szintén higiéniai okokból nincs lehetőség, így érdemes alaposan átnézni a mérettáblázatokat!

Bölcsődében és óvodában használható? 

Igen, amennyiben ezt az adott intézmény szabályzata engedi. Napjainkban szerencsére egyre több helyen vezetik be és ismerik el, hogy egész napos benti viseletre kényelmesebb és kevésbé baleset veszélyes ha puha-talpú cipőt viselünk. A Slipstop® cipőket jobban szeretik ezeken helyeken, mint a szokványos csúszásgátló zoknikat vagy egyéb benti tutyikat, mert ezt könnyű önállóan fel-le venni, akár már egy 2,5 éves is megoldja. Akkor sem kell lecserélni ha egy kis vízcseppbe belelép a gyerkőc, egyszerűen csak letörölhető a talpáról. Íme egy videó arról, hogyan is veszi fel egy még bölcsis a Slipstop® cipőjét! :) 

Pontosan milyen talajon hőálló?

Természetes talajon a meleget tekintve nagyon nagy az ellenállása, pl: homok, kavics, fű.

Szintetikus felszínek esetén mérsékelten - kb 40ºC hevülésig, pl: műfű, trambulin. Forró, túlhevült beton kerülendő!

Hideg ellen is véd, télen a hűvös lakásnak a padlóján pamut zoknival kellemes viselet. 

Mennyire csúszik?

Csúszásgátlósága az egyik fő tulajdonsága, erre lett fejlesztve és szabadalmaztatva a talp anyaga. Vizes, nedves talajon kiemelkedően, de száraz talajon is magas a tapadása, ezért nagy védelmet nyújt az elcsúszás ellen. Elővigyázatosságból azonban mindig legyünk körültekintőek, hiszen a baleset veszélye fennállhat.

Tengerpartra ajánlott?

Abszolút! Kifejezetten oda fejlesztették ki. Védi a talpat a forró homoktól, kövektől, apró kavicsoktól és a fűben is. Vízben úszócipőnek is tökéletes, a gumija a helyén tartja, úszás közben sem esik le. Anyaga a vizet átereszti, ezért nem nehezedik el és esik le, az apró szemcséket, homokot, flóra/fauna darabokat viszont kiszűri, nem engedi bejutni a cipőbe. Nagyon kényelmes vízparti viselet.

UV szűrős?

Igen!

Mennyire meleg?

Sokkal jobban szigetel mint egy zokni, így télen a fűtött lakásban, ám hideg padlón (pl. konyhai kő) is biztonsággal használható. Javasolni szoktuk, hogy azért ilyenkor viseljünk hozzá egy 100% pamut zoknit.

Kell-e alá zokni?

Nem kell, de javasolni szoktuk hideg időben, vagy beltéri használat esetén. Hidegebb időben más a hőleadás, más érzést kelt zokniban és zokni nélkül is. Egy dologra azonban figyeljünk, hogy ha zoknit veszünk alá, akkor az legyen 100% pamut, ugyanis a pamut az az anyag, ami engedi a bőr természetes lélegzését, ezáltal nem okoz izzadást. Ha nem tudod hol szerezz be ilyen zoknit, akkor kattints ide.

Mennyire rugalmas az anyaga?

A Slipstop® cipők teljes egészükben rugalmasak, követik a lábfej vonalait, szépen idomulnak akár deformálódott lábfejre is. 

Hogyan kell tisztítani?

Kézzel, sima szappanos vízzel. 

Milyen gyorsan szárad?

A softshell anyag kifejezetten gyorsan szárad. Egy esti öblítés után, reggel már hordható is. TIPP: szárítsd mindig kifordítva, így még jobban lerövidítheted a száradási időt.

Mennyire izzad benne a láb?

Minden Slipstop® cipő belső talp része pamut réteggel van ellátva. Ez a pamut réteg jó nedvszívó. Ehhez jön hozzá a felső softshell réteg, ami pedig arról ismert, hogy kifejezetten jól szellőzik. Fontos azonban leszögezzük, hogy akinek alapjáraton izzadós a talpa, annak a Slipstop® cipőiben is valószínűleg izzadni fog a lába.

Mennyire strapabíró még csak mászó gyereknél?

Első sorban a talprésze az ami talajjal való érintkezésre hivatott. Viszont a Slipstop® extra védelmet szentel a lábujjaknak is, ezért a talp anyaga minden cipőben fel van varrva elől, ezzel megerősítve a lábujjak feletti részt. Így mászás következtében, amennyiben a felső softshell réteg le is kopna, alatta a megerősítésre szolgáló vastagabb réteg még ugyanúgy védeni fogja a kúszó mászó gyermek lábikóját. Erős súrlódásnak azonban ne tegyük ki a cipőt! Sem a talp, sem a felső réteg nem reagál jól erős súrlódásra, így kismotorozáshoz semmiképpen ne használjuk!

3 méretenként van egy cipő a gyerekeknél; a nagy méret különbségekkel is jól használható?

Igen. Amikor a kisebb méret aktuális akkor a bokarésznél található gumi jól fogja a cipőt, az extra anyag pedig hátul, a sarok mögött mutatkozik, ami a járásban nem zavaró egyáltalán. A nagyobb méret esetében pedig enged és tágul annyit az anyag, hogy az kellemes és kényelmes viselet maradjon mindaddig ameddig át nem lépünk a következő méretbe. 

A legkisebbeknek is ajánlott a cipő?

Természetesen, hiszen az első lépések folyamán segítségére válik a picinek a csúszásgátlóság. Nem fordul el a lábán, mint a zokni, és talán lehúzni sem fogja úgy magáról. Bővebben olvashatsz a témában egy korábbi cikkünkben.

Pufibb lábra is alkalmazkodik az anyag?

Igen. Egy dologra azonban figyelnünk kell a legkisebbek esetében! Az INFANT méretű kiscipők esetében a méretválasztás mellett azt is figyelembe kell vennünk, hogy nekik még húsosabb a lábfejük, magas a rüsztjük, hiszen még nagy eséllyel nem járnak olyan rég óta, hogy az kilapuljon, elterüljön. Az INFANT cipők bokarészénél található gumi nyugalmi állapotban kb. 3,5 cm átmérősek. Ez azt jelenti, hogy kényelmesen kb. 5 cm-re tágulnak ki, így még nem szoríthatja a pici lábát. Idővel és hordással természetesen engedni fog ez az anyag is, és kb. 6 cm lesz az a maximális átmérő amivel még kényelmesen a helyén marad a cipő.

Link