UV szűrős póló

UV szűrős póló kislányoknak és kisfiúknak, 2-től 9-éves korig, többféle méretben és mintával. Slipstop UV pólóink a legmagasabb szintű UV védelemmel rendelkeznek, így megvédik a gyermekek felsőtestét a napfény káros sugaraitól. Hatásosságát vizesen is megőrzi, így tökéletesen alkalmas vízvarti nyaralásokra, strandolásokra. 

A póló által takart bőrfelületet megvédi a leégéstől, illetve a hosszú távon jelentkező károsodástól is, így csökkentheti a bőrrák kialakulásának kockázatát. Kedves mintáink közül a fiúk és a lányok is megtalálják kedvencüket, kellemes, bőrbarát anyagainknak hála pedig tökéletes kényelemben élvezhetik a nyarat. Az UV szűrős póló egy felelősségteljes választás, amivel megúvhatod gyermeked egészségét!

5 termék, megjelenítve: 5; oldalszám: 1 / 1

Miért fontos az UV szűrős póló?

Egy UV szűrős póló nagy felületen képes megvédeni a gyermekek bőrét a káros UV sugárzástól, ami rövid-és hosszútávon is az egészség megőrzését szolgálja. Védelem nélkül az érzékeny bőr hamar, akár már 10-20 perc alatt is megéghet, ez pedig nem csupán fájdalmas, hanem igen káros is. A napégés ugyanis maradandó sérülést okoz az emberi bőrben, hiába tűnik úgy, hogy pár nap alatt meggyógyul. 

Miért válaszd a Slipstop UV szűrős pólóit?

UV szűrős Slipstop pólóink bizonyítottan a legmagasabb szintű UV sugárzás elleni védelemre képesek, ennek hála pedig a ruha által fedett területek nem lesznek kitéve a káros sugárzásnak. Attól sem kell tartania a szülőknek, hogy nedvesség hatására ez a tulajdonság eltűnik, vagy csökken, hiszen az anyag még teljesen vizesen is megőrzi védelmi funkciójának 100%-át.

Mire kell odafigyelni még UV szűrős póló választása mellett is?

Fontos kijelenteni, hogy a karokat és a póló által nem fedett részeket az anyag nem képes védeni, így azokat mindenképpen magas faktorú naptejjel vagy napolajjal kell bekenni szabadtéren tartózkodás előtt és közben. Mivel UV szűrős póló viselésekor ezekből a kozmetikumokból is kevesebbre lesz szükség, választásodért a természet is hálás lesz!

Link