Puhatalpú cipő felnőtteknek

Puhatalpú cipő felnőtteknek is? Még szép, ez az élmény nem csak a gyerkőcöknek jár! Női és férfi csúszásmentes puhatalpú cipőinket egészen 44-es méretig elérhetővé tettük, így a nagyobb lábmérettel rendelkezők is bátran válogathatnak színes kínálatunkból. Mozgékony, jól szellőző, puha talpú cipőink alkalmasok akár irodai viseletként is a zárt, kényelmetlen sportcipők és csizmák helyett, de medencékbe és a tengerpartra is megfelelnek. 

Használhatod őket a lakásodban, a kertedben - magaddal viheted a nyaralásra, vagy akár a jóga órákra is. Mintáinkkal kedvezünk az egyszerűség híveinek is, de ha különlegesebb színekre vagy mintákra vágysz, abból is találsz Nálunk. Anya-lánya és apa-fia szettet is készíthetsz, hiszen felnőtt mintáink gyermek méretekben is elérhetők. Különösen ajánljuk időseknek, akikre az elcsúszás még nagyobb veszélyt jelent, mint a fiatalokra.

31 termék, megjelenítve: 20; oldalszám: 1 / 2

Puhatalpú cipő felnőtteknek? Miért?

A felnőttek számára pont annyira fontos egy egészséges, kényelmes lábbeli, mint a gyerekeknek, hiszen ezzel meg lehet előzni a gerincferdülést és a hátfájást is. Slipstop cipőinket éppen ezért felnőtt méretekben is elérheted webáruházunkban! Kellemes, softshell anyagának köszönhetően remekül szellőzik, ugyanakkor elég strapabíró ahhoz, hogy akár évekig is használható legyen. 

Különleges talpa rengeteg felületen biztosít csúszásmentes tapadást, hőállóságának köszönhetően pedig sem a hideg járólap, sem az átmelegedett talaj nem okoz majd kellemetlenséget. Hajlékony talpának kőszönhetően kényelmes viselet akár több órán keresztül is, nem okoz lábdagadást, pamut zoknival viselve pedig a talp izzadását is enyhítheti. 

Hová használhatod Slipstop cipődet?

Alkalmas vizicipőként: medencékbe, tengerpartra, uszodai viseletként, könnyebb edzés mellé, jóga órákra és a gyerekekkel való játékhoz is. Használhatod kellemes irodai viseletként, de a zuhanyzást is biztonságosabbá teheted általa. Ajánljuk bármilyen életkorú hölgyeknek és uraknak, az idősebb korosztály védelmére pedig különösen alkalmas, hiszen az ő esetükben egy-egy elcsúszás súlyos töréseket is okozhat. 

A Slipstop nem csupán a gyermekek márkája! Nézelődj bátran, add le rendelésed!

 

Vissza az oldal tetejére

Link