Kislány fürdőruha

Slipstop egyrészes kislány fürdőruha gyerekeknek, kettőtől akár kilenc éves korig! Ebben a kategóriában a gyerekek körében legkedveltebb fürdőruhákat találod meg a legtöbb népszerű Slipstop mintában. Ezek a termékek nem csak megjelenésükben különlegesek, hanem anyagukban is, ugyanis bizonyítottan a legmagasabb UV-sugárzás elleni védelemmel látták el a gyártók.

Ha olyan strandruházatot keresel a kicsiknek, amit minden alkalommal nevetve kapnak magukra, miközben megvédi bőrüket a napból érkező káros sugaraktól, akkor rendeld meg kedvencedet még ma! 

 

12 termék, megjelenítve: 12; oldalszám: 1 / 1

Miért jó az egyrészes kislány fürdőruha?

Az egyrészes fürdőruhák egyik vitathatatlan előnye, hogy nagyobb felületet takarnak el a kicsik testéből, mint egy bikini. A mai világban ez biztonságosabb érzést kelthet mind a szülőnek, mint a gyerkőcnek, hiszen így kevésbé láthatják a picit olyanok, akiknek nem kellene. A bikini ezzel szemben egy olyan ruhadarab, amit leginkább a felnőtt korral azonosítunk, ezért sok anyuka és apuka nem szeretné kislányán látni, amíg el nem ér egy bizonyos kort. Az egyrészes fürdőruhák gyermekibb hatást keltenek, ráadásul a lecsúszás-felcsúszás veszélye sem áll fenn. 

Miért érdemes Slipstop kislány fürdőruhát választani?

  • A Slipstop fürdőruhák nagyon különleges megjelenésű darabok, élénk színeivel és mintáival szabályosan elbűvölik a kicsiket. Na meg a szülőket. 
  • A kategóriában kínált fürdőruhák a legmagasabb szintű UV-sugárzás elleni védelmet nyújtják a gyermemeknek. Az anyaggal fedett bőrfelület nem lesz hajlamos a leégésre, az UV-sugárzás nem fogja károsítani a szöveteket, aminek hála csökken a későbbi bőrrák kialakulásának kockázata. 
  • A webáruházban elérhető kislány fürdőruhákat szettben is megvásárolhatod, akár csúszásmentes cipővel, poncsóval, UV-szűrős pólóval együtt. 

Milyen méretben kínálunk egyrészes kislány fürdőruhákat?

Fürdőruháinkat leginkább 2-től 9 éves korig ajánlott viselni. Minden egyes fürdőruha termékoldalán találsz egy mérettáblázatot, ami alapján könnyedén kiválaszthatod az ideális darabot. Kérdés esetén keresd bizalommal kollégáinkat a chat felületen keresztül!

Vissza az oldal tetejére

Link