Fontos szállítási információk

 

Webáruházunkban leadott rendelésedet a GLS futárszolgálata juttatja majd el hozzád, ezért fontos, hogy olyan címet jelölj meg, ahol biztosan át tudod venni új Slipstop holmijaidat! A kézbesítés napján a GLS értesítést küld majd Neked, de Tőlünk is kapni fogsz egy e-mail arról, hogy csomagodat átadtuk a futárnak.

 

A megrendeléseket mindig igyekszünk a lehető leghamarabb eljuttatni hozzád, az általános szállítási időnk 1-2 munkanap. A 12:00-ig leadott és kifizetett megrandeléseket még aznap átadjuk a GLS-nek, az ezt követően megvásárolt Slipstopokat pedig a következő munkanapon áll módunkban előkészíteni.

 

A szállítási díj bruttó 1990 Ft

 

Abban az esetben, ha megrendelésedet GLS csomagpontra kéred, kiválaszthatod a hozzád legközelebb lévő csomagpontot, termékeidet pedig ezen a helyen veheted majd át. 

Arról, hogy a csomag készen áll az átvételre, értesítést fogsz kapni.

A szállítás díja ebben az esetben bruttó 1490 Ft

 

Az ingyenes kiszállítás alsó értékhatára bruttó 18 990 Ft. Ezen rendelési érték felett szállítási díjat már nem számolunk fel. 

Amennyiben az utánvétes fizetési módot választod, a szállítási díjon felül további 390 Ft extra költség kerül felszámolásra. 

Slipstop kiszállítás

Link