Lányoknak

Csúszásmentes cipők lányoknak rengeteg méretben, színben és mintával! A Slipstop puhatalpú cipő kényelmes és egészséges választás medencébe, tengerpartra, óvodai foglalkozásokra, vagy akár az utthoni játékhoz. Különleges kialakításának köszönhetően megvédi a kicsiket az elcsúszás miatt bekövetkező sérülésektől, talpukat pedig megóvja a túl meleg és a túl hideg felületektől. Egy ilyen zoknicipő a legkisebbek számára is egyszerűen felvehető, hiszen sem fűzővel, sem tépőzárral nem kell bajlódniuk. 

Bélelt, speciálisan hideg időkre kialakított Slipstop cipőket is találsz webáruházunkban, a sokféle mintából pedig bármelyik gyerek megtalálja a kedvencét. A szállítási idő csupán 1-2 munkanap, így bátran rendelhetsz akkor is, ha sürgősen lenne rá szükséged!

33 termék, megjelenítve: 20; oldalszám: 1 / 2

Mi jellemzi a kislányoknak készült Slipstop puhatalpú cipőket?

A Slipstopshoes weboldalán látható puhatalpú cipők egytől egyig kellemes softshell anyagból készültek, aminek köszönhetően tartós, ugyanakkor megfelelően légáteresztő lábbeliket tudunk kislányaidnak nyújtani. Speciális talpuk hajlékony, követi a láb formáját, miközben segít elkerülni a megcsúszást és a baleseteket. 

Slipstop-ban sétálni olyan, mintha gyermeked mezítláb lenne, ez pedig előnyösen hat a lábak és a gerinc izmainak fejlődésére. A cipő egy pillanat alatt felvehető, gumis felső részének köszönhetően pedig még egy medencében sem hagyják el a kicsik. Támogatja az önfeledt játékot, a gondtalan szaladgálást és úszkálást, miközben sokkal nagyobb biztonságot nyújt, mint egy átlagos gyerekcipő.

Hová, milyen helyzetben használható a Slipstop cipő?

Alkalmas uszodába, tengerpartra, strandra, a fürdőszobába, bölcsődei-óvodai foglalkozásokra, játszóházba, tornához, játszótérre és az otthon töltött délutánokhoz is. Különösen hasznos magaddal vinni vendégségbe, ahol a kislány zoknijára különböző kórokozók kerülhetnének. A Slipstop cipők kellemes hőérzetet biztosítanak a legtöbb természetes talajon és a beltéri padlókon is, így sem a nyáron átmelegedett fű, sem a lakás hideg járólapja nem okozhat problémát. 

Hány éves kislányok hordhatnak Slipstop cipőt?

Kínálatunkban kifejezetten apró, baba lábakra is találsz megfelelő méretű cipőt, gyerek méretben pedig egészen 35-ös méretig kínálunk Slipstop-ot. Ettől nagyobb lábakra a felnőtt méretek között érdemes keresgélni.

Vissza az oldal tetejére

Link