Kislány bikini

A Slipstop webáruház kislány bikini kategóriájában olyan egyedi strandruházatokat találhatsz a kicsiknek, amelybe minden nap örömmel ugranak bele! Igazoltan a legmagasabb szintű UV-sugárzás elleni védelemmel ellátott termékeink óvják a gyermekek bőrét a leégéstől és a sérüléstől, vidám mintái pedig mosolyt csalnak az arcukra. Egyszerű méretválasztási lehetőségünknek- és könnyen áttekinthető mérettáblázatunknak köszönhetően egy pillanat alatt kiválaszthatod a tökéletes darabot, a szállítás pedig csupán egy-két munkanapbe telik!

Tengerpartra, strandra, kerti játékhoz és uszodába is tökéletes viselet, amit imádni fognak a gyerekek. 

4 termék, megjelenítve: 4; oldalszám: 1 / 1

Miért a Slipstop kislány bikini? Milyen előnyei vannak ennek a terméknek?

A Slipstop márka híres szuper kis puhatalpú cipőiről, ugynakkor ettől jóval többet is kínál. Például szuper cuki kislány bikiniket, melyeket többféle különleges stílusban és mintával is megszerezhetsz. Persze a szépség önmagában még nem jelent semmit, a kategória termékeinek van egy másik egyedi ismertetője is, ami nem más, mint a legmagasabb szintű UV-sugárzás elleni védelem. A kicsik bőre különösen érzékeny erre a káros sugárzásra, így mindenképp gondolni kell védelmükre a nyári időszakban. 

Kislány bikini - szettben? Naná!

Cukik a bikinik? Hogyne lennének azok, de arról se feledkezz meg, hogy ezeket a szépségeket akár szettben is megszerezheted. Több mintához is kínálunk passzoló cipőt, UV-sapkát, pólót, vagy akár poncsót is, sőt! Egyes mintáknál apa-fia, anya-lánya kombinációkat is rendelhetsz. 

Miért fontos az UV-szűrős kislány bikini választása?

Az UV-sugárzás egy alattomos, láthatatlan probléma, ami sokszor csak évek múltán fejti ki életveszélyes hatását. A gyermekkori leégések sajnos akár felnőttkori daganatos megbetegedésekhez is vezethetnek, így ennek a lehetőségét mindenképp érdemes minimalizálni. Slipstop fürdőruhákkal ezt is elérheted! 

Link