UV szűrős sapka

UV szűrős sapka kínálatunkban nem csupán különleges színeket és mintákat találsz, hanem egy hatékony eszközt is a káros napsugárzás elleni védekezésre. Nem csupán a nyári forróságban szükséges védeni a gyermekeket az erőteljes napfénytől, hiszen az UV sugárzás tavasszal és ősszelis lehet kifejezetten erős. 

UV szűrős baseball sapka kínálatunk a legmagasabb színtű UV szűrő képességgel rendelkezik, így képes hatékony védelmet nyújtani a napszúrással és a napégéssel szemben. Előre nyúló napellenzője árnyékba borítja a gyerekek szemeit, nyakra lógó anyaga pedig a tarkót sem hagyja védtelenül. Egy méretben kínáljuk, ami 1-5 éves gyerekek számára megfelelő. Sapkáink vízben is viselhetők.

3 termék, megjelenítve: 3; oldalszám: 1 / 1

Miért fontos a fej napsugárzás elleni védelme? Miért hasznos egy UV szűrős sapka?

Napon tartózkodni megfelelő védelem nélkül igen veszélyes lehet, különösen hosszabb ideig. Sem a felnőttek, sem a gyermekek egészségének nem tesz jót a magas UV sugárzás, így a nyári pihenése, strandolások, kirándulások és játszótéri programok ideje alatt is gondoskodni kell a bőr és a szemek megfelelő védelméről. Amennyiben ez elmarad, az évek múltán akár bőrrák megjelenését is okozhatja.

A védelem szükségessége különösen igaz a fejtetőre és a tarkóra, miközben ezeket a testrészeinket gyakran elfelejtjük óvni. A Slipstop UV szűrős sapkái azonban tökéletes segítséget nyújtanak minden gyermek számára. A legmagasabb UV szűrő képességgel rendelkező, vidám mintájú darabjaink optimális védelmet adnak a fejtetőnek, miközben napellenző részük a homlokot és a szemeket is védi. 

Mit kell tudni a Slipstop UV szűrős sapkáiról? Milyen előnyei vannak ennek a terméknek?

A hátsó tarkóvédő rész leér egészen a kicsik vállvonaláig, így a UV szűrős pólóinkkal kiegészítve akár teljes takarást is el lehet érni ezen a területen. A termék szárazon és vizesen is megőrzi UV szűrő képességét, így tengerpartokon is nyugodtan használható. A minták és színek tartósan megmaradnak, akár évekig is olyan lehet, akár az új!

Fontos még tudni, hogy a sapka elasztikus, kellemes viselet, így akár ötéves gyermekek is bátran hordhatják. Válszd ki kedvenc mintádat most!

Link