Gyerek poncsó

Kapucnis Slipstop gyerek poncsó egy méretben, 0-10 éves korig, fúknak és lányoknak. Könnyen fel-és levehető kialakításának köszönhetően a gyerekek hamar megtanulnak egyedül is bele bújni, nedvszívó anyaga pedig biztosítja a hosszú órákon át tartó kényelmüket. Könnyed kialakítása révén nem akadályozza a gyerekeket a szabad mozgásban, így nem is zavarja őket a játékban.

Alkalmas otthoni használatra, játszótérre, óvodába, vízparti nyaralásra és szinte bármilyen más kül-és beltéri eseményre. Játékos színei és mintái miatt a gyermekek örömmel viselik: melegséget és komfortérzetet biztosít a számukra. Erős, strapabíró szövetének köszönhetően nehezen szakad el vagy károsodik, így a kicsik sokáig viselhetik. 

6 termék, megjelenítve: 6; oldalszám: 1 / 1

Miért hasznos egy gyerek poncsó?

A poncsók kényelmes, meleg, praktikus ruhadarabok, amiket szuper könnyű felkapni, amikor éppen szükség van rá. Viselésüket alig érezni, nem akadályoz a mozgásban, ez pedig a gyerekek számára különösen fontos.

Miért éppen a Slipstop gyerek poncsó?

A Slipstop poncsók nagyon gyorsan felszívják a gyerkőcök testén lévő nedvességet, ezért szuper jó szolgálatot tesznek strandon, tengerparton, vízparton. A medencéből kiugró gyerkőcre könnyedén rá lehet adni, segít megelőzni, hogy megfázzon.

A Slipstop poncsó ezen kívül elképesztően vidám, színei élénkek, játékosak. Kapucnija a fázós kobakokat is megóvja.

Milyen méretben érhetők el poncsóink?

A Slipstop gyerek poncsó egyetlen méretben érhető el, de ez akár már pár hónapos gyerkőcökre is ráadható és körülbelül tíz éves korig viselhető – testalkattól függően persze.

Válaszd ki kedvenced és keress hozzá illő csúszásmentes cipőt is!

Vissza az oldal tetejére

Link