Slipstop mérettáblázat gyerekeknek

Slipstop mérettáblázat felnőtteknek

Slipstop mérettáblázat

MÉRETMEGHATÁROZÁS

 

A megfelelő gyerekcipő kiválasztásánál vegyük figyelembe, hogy a gyermek lába folyamatosan nő. Ezért alkottuk meg a Slipstop biztonsági lábbeliket olyan formában, ahol egy cipő 3 lábméreten át hordható. A Slipstop cipők esetében, könnyen ellenőrizhetjük gyermekünk lábának növekedését, hiszen a lábára simuló anyagon keresztül folyamatosan megfigyelhető a változás. Figyeljünk azonban, hogy amikor kezd szűk lenni, összeszorítja a lábujj körmeit, nyomja a gyerek lábát, mindenképp már a következő méretű, nagyobb cipőre lesz szüksége. Ha sikerült kiválasztani a megfelelő méretet, nincs más hátra, mint megtalálni a tökéletes mintájú Slipstop-ot. Amennyiben kérdése lenne akár termékeinkkel, akár az alábbi mérettáblázattal kapcsolatban, keresd bátran ügyfélszolgálatunkat. Jó vásárlást!

 

A MÉRETTÁBLÁZAT HASZNÁLATA

 

Olyan zokniban vagy harisnyában végezd a mérést, amit a mindennapokban általában is viselni fog a gyermek az új lábbelivel. A mérést végezheted meztelen lábon is,  amennyiben a vásárolni kívánt lábbelit amúgy is mezítláb fogja viselni a gyermek, esetünkben például nyáron, hiszen a Slipstop cipők vízi cipőként is kiválóan funkcionálnak! Állítsd gyermeked egy üres papírlapra és kérd meg, hogy teljes súlyával nehezedjen a talpára. Rajzold körbe a gyermek lábát (vagy jelöld egyenes vonallal a saroknál és a lábujjak végénél) és mérd le a talp és a lábujjak közti leghosszabb távolságot. Érdemes mindkét lábat egyenként megmérni, mert lehetnek eltérések a két láb között és mindig a nagyobb méretűt kell figyelembe venni.

 

A kapott eredmény a „belső talphossz“ ehhez a számhoz kell hozzáadni 5-9 mm-t, így kapjuk meg a cipő „ideális belső méretét“. A mérettáblázatban az ideális belső méret alapján válaszd ki a megfelelő méretet. Ha vékony, keskeny lábú a gyermek elég 5-7 mm-t, ha erősebb, szélesebb lábú, magas rüsztű a gyermek, akkor 7-9 mm-t érdemes hozzászámolni. Ha az így kapott szám két méret között van, a nagyobb méretet kell választani.

 

Slipstop cipők esetében, nem kell megijedned amikor a cipő még valamivel hosszabb, ugyanis a gumija megfelelően helyén tartja.

 

Slipstop méret meghatározás

 

Kérjük a cipő átvételekor még érintetlen állapotában győződj meg arról, hogy a megfelelő méretű lábbelit vásároltad meg gyermekednek. Ezt az alábbi módon szíveskedj végezni: a gyermeket tiszta lábbal állítsd rá a felfelé fordított még vállfán található cipőre. Amennyiben mégsem tartod megfelelőnek a méretet, kérjük a vállfáról való levétel előtt jelezd ezt ügyfélszolgálatunknak. Higiéniai okokból, a már viselt cipőt nem áll módunkban cserélni. Megértésedet köszönjük!

 

Használjátok cipőinket egészséggel! :)

Link