Fiúknak

Fiúk számára készített csúszásmentes Slipstop cipők széles választékából rendelheted meg kedvencedet! Ezt a különleges kialakítású, puha talpú vizicipőt/zoknicipőt rengeteg különböző helyen használhatják gyermekeid, a felvétele pedig könnyebb, mintha egy zokniba kellene belebújniuk. Talpának kialakítása megvédi az örökmozgó srácokat a megcsúszástól, így rengeteg horzsolástól és zúzódástól is megkíméli őket. 

Ez a strandcipő nélkülözhetetlen kelléke a vízparti nyaralásoknak és az uszoda látogatásoknak, de a játszóházba és óvodai benticipőként is tökéletesen alkalmas. Védi a talpat a túlságosan átmelegedett talajtól, de a hideg padlón is kellemes érzést biztosít, ezzel pedig segít elkerülni a különböző felfázásos megbetegedéseket. Válogass vidám, fiús mintáink közül Te is!

35 termék, megjelenítve: 20; oldalszám: 1 / 2

Mi jellemzi a fiúknak készült Slipstop csúszásmentes cipőket?

A Slipstop cipőket szokás zoknicipő, vízicipő és barefoot cipő néven is emlegetni, ezek a jelzők pedig mind igazak is rá. A Slipstop csúszásmentes cipőbe egyszerűen csak bele kell bújnia a fiúknak, a fűzők és a tépőzárak hiánya miatt pedig ezt már nagyon pici korban is képesek egyedül megoldani.

Vékony, hajlékony talpának köszönhetően megadja a gyerekeknek a mezítláb sétálás élményét, amire nem csupán a komfortérzett miatt van szükségük, hanem azért is, hogy lábaik, talp boltozatuk és gerincük egészségesen fejlődjön. A "mezítláb" szaladgálás ezenkívül az egyensúlyérzés fejlesztésére is különösen alkalmas.

Hol, milyen helyzetekben lehet szuper ötlet a Slipstop cipő választása?

Nyugodtan viselhető medencékben, uszodákban vagy akár a tengerben is, hiszen a vizet átengedi, ugyanakkor a homokot és a többi szennyeződést kint tartja. Úszni is lehet benne, hiszen gumis felső részének hála nem esik le a gyerekek lábáról. Alkalmas továbbá kerti használatra, játszótérre, játszóházba, óvodába, bölcsödébe és a legtöbb beltéri helyiségbe.

Hogyan kell tisztítani, szárítani a Slipstop cipőt?

Praktikus vállfával szállítjuk, aminek köszönhetően könnyen, elkallódás nélkül tárolhatod. Tisztán tartása egyszerű: elég langyos, legfeljebb enyhén fehér szappanos vízzel átöblítened, majd kifordítva hagynod megszáradni.

Vissza az oldal tetejére

Link