Blog › Elő a kamerát! Készíts képet/videót Slipstopodról és szerezz több száz hűségpontot!

Elő a kamerát! Készíts képet/videót Slipstopodról és szerezz több száz hűségpontot!

 

Szeretsz fényképezni és viszonylag jó is vagy benne? Szuper videókat szoktál készíteni? Akkor van számodra egy egyszerű, de nagyon megérős lehetőségünk! Csak annyit kell tenned, hogy készítesz pár képet vagy videót Slipstop darabjaidról, cserébe pedig megajándékozunk több száz hűségponttal! Nézzük a részleteket!

 

Milyen fényképeket/videókat várunk és milyen formában?

 

Slipstop szettKészíts egy szép képet, vagy egy különleges videót Slipstop termékeidről és oszd meg őket Facebookon, Instagramon vagy TokTok-on! Nagyon fontos, hogy a leírásban mindenképp használd a @slipstophungary jelölést, hogy mi is lássuk műveidet! A megosztásnak nyilvános beállítások mellett kell történnie, máshogy nem tudjuk elfogadni és mindenképp saját, egyedi anyagot használj!

 

Hányszor küldhetsz képet/videót?

 

Az akcióban minden nap 1 alkalommal vehetsz részt, tehát egy nap csupán egyetlen fényképpel VAGY videóval pályázhatsz, egy anyagot pedig nem használhatsz fel több alkalommal. 

 

Na de mit kapsz cserébe? És mire használhatod fel?

 

Egyedi fényképeidért és videóidért Slipstop hűségpontokat adunk ajándékba. Ahhoz, hogy ezeket jóvá tudjuk írni, nagyon fontos, hogy REGISZTRÁLNOD kell webáruházunkba, ahol a megszerzett pontjaidat levásárolhatod új Slipstopokra.

1 db elfogadott képért 200 hűségpont jár, míg 1 db elfogadott videóért 400. Ha fényképed olyan jól sikerül, hogy felhasználnánk valamelyik kampányunkhoz, az Neked plusz 800 pontot ér, míg ugyanez videó esetében további 1100 hűségpontot hoz a konyhára.

 

Webáruházunkban 1 db hűségpont 1 forintot ér, megszerzett pontjaiddal pedig részben, vagy akár teljes egészében is kifizetheted következő Slipstop rendelésed! Mit szólsz? Kamerát elő!

Link