Blog › Gyerekkel utazol? 5 dolog, amit ne felejts otthon!

Gyerekkel utazol? 5 dolog, amit ne felejts otthon!

 

slipstop a nyaralásraKezdődik az utazási főszezon, egyre több család kerekedik fel, hogy otthonától távol pihenje ki a téli hónapok fáradalmait. Gyerekkel utazni azonban nehezített pálya. Nem elég, hogy gondoskodni kell a folyamatos szórakoztatásáról és idegen terepen fokozottan kell vigyázni a testi épségére, többnyire háromszor annyi csomaggal indultok neki, mint amikor csak kettesben utazgattatok.

A pihentetőnek szánt út így könnyen káoszba és veszekedésbe fulladhat, de vannak kritikus helyzetek, amikre előre fel lehet készülni. 

Összegyűjtöttük, mi az az 5 ötletes cucc, amit feltétlenül vigyél magaddal, ha gyerekkel utazol. Meg fogja könnyíteni az életedet!

 

1. Információs karszalag

 

Minden szülő rémálma, hogy szem elől veszíti gyerekét, és még rosszabb, ha ez egy teljesen idegen helyen történik, ahol semmit és senkit nem ismer a kicsi, és a nyelvet sem beszéli. Az információs karszalag erre nyújt megoldást. A gyerek adataival kitöltve segít a megtalálónak visszajuttatni őt a szüleihez.

https://utipoggyasz.hu/csaladoknak-111/biztonsag-201/biztonsag-144

 

2. Slipstop csúszásgátló cipő

 

A medence partján, apró köves tóparton, sziklás vagy forró homokos tengerparton szaladgáló gyerek nincs teljes biztonságban. A nedves felületen könnyen megcsúszhat, vagy felsértheti a lábát egy éles kaviccsal vagy kagylóval. A Slipstop cipő kényelmes, talpa csúszásgátló anyagból készült, és megvédi a lábakat a sérülésektől és a forróságtól. A vízben is viselhető, gumis felsőrésze gondoskodik róla, hogy ne essen le a lábról. Uszodák, strandok öltözőjében, zuhanyzójában is hasznos felvenni, nem csak a csúszásveszély, de a fertőzések elkerülése érdekében is. Az utazótáskában olyan kis helyet foglal, hogy észre sem veszed, a vízparton viszont jó szolgálatot tesz majd nektek. 

https://slipstopshoes.hu/lanyoknak

 

3. Autós tároló az apróságoknak

 

Gyerekkel autózva annyi mindennek kell a kezünk ügyében lenni, hogy ne kelljen 2 km-enként megállni, hogy azt fejben tartani is nehéz. Zsebkendő, pelenka, cumi, cumisüveg vagy innivaló, ennivaló, törlőkendő, játékok, fülhallgató, ceruzák, könyvek, tablet… Az ülés háttámlájára akasztható zsebes tárolók megkönnyítik a rendszerezést, hogy ne váljon csatatérré a hátsó ülés. Bármit keresel, amire épp szükséged van, csak egy pillanat lesz megtalálni.

https://utipoggyasz.hu/csaladoknak-111/pakolas-143/aprosagok-tarolasa-utkozben-150

 

4. Autós játéktálca

 

Bizony, nincs az a türelmes gyerek, aki nézelődve végig tudná ülni az utat egy másik országig, de talán még a Balatonig sem. A játéktálca az utazáskor játszható játékok tárházát bővíti ki, hiszen a gyerkőc kap egy kis asztalkát maga elé, amin kártyázhat, rajzolhat, színezhet is. Nem beszélve arról, hogy milyen kényelmes lesz így enni, amikor egy benzinkút parkolójában tör rátok az éhség. 

https://utipoggyasz.hu/csaladoknak-111/hordozhato-jatektalca-autoba-209 

 

5. Kiborulásmentes snack tartó 

 

Ha gyerekkel utazunk, mindenképpen készüljünk fel, hogy meg fog éhezni! A főétkezéseket valószínűleg út menti gyorséttermekben vagy előre csomagolt szendvicsekkel fogjátok megoldani, de a nassolás többnyire az autóban történik. A ropogtatnivalók morzsálnak, és egy fékezésnél ki is borulnak. A Skip Hop snack tartóba a gyerek bele tud nyúlni a falatért, de ha a tartó felborul, az okosan kialakított fedélnek köszönhetően a tartalma nem hullik ki belőle. Praktikus és aranyos is.
https://utipoggyasz.hu/egyeb-utazasi-kiegeszitok-179/etel-csomagolas-189/skip-hop-snack-tarto-207

 

Kellemes, stresszmentes családi utazást kívánunk!

 

 

Bejegyzést az Utipoggyasz.hu támogatta

Link