Blog › Megújult a Slipstop! Tudd meg, mi változott!

Megújult a Slipstop! Tudd meg, mi változott!

 

Slipstop-ot viselő gyerekAhogy ígértük, a Slipstop már vissza is tért hozzátok! Webáruházunk ismét elérhető, ugyanakkor apróbb hibák még előfordulhatnak a felületen. Ennyi idő alatt egy „új boltba költöztünk”, ami kicsit sem egyszerű feladat.

Kérünk Titeket, hogy legyetek kicsit türelemmel: a következő órákban-napokban mindent igyekszünk kijavítani! Ha bármi hibát észleltek, kérlek írjátok meg nekünk a jobb alsó a sarokban található chat-be!

 

Rengeteg újdonsággal találkozhattok majd Nálunk

 

Választékunk például sokkal nagyobb lesz, mint korábban bármikor. Emellett pedig hozunk rengeteg Warner Bros mese sztáros terméket is, hiszen tudjuk, hogy a picik imádnák őket. Emiatt most olyan cipőket is láthattok a shopban, melyekre csak feliratkozni tudtok, október végére azonban – ha szeretnétek - ezekkel is feltöltjük készleteinket! Leghamarabb teljes méretválaszték csak október végén lesz.

Apropó…most rengeteg Slipstop-ot fantasztikus áron szerezhettek meg, raktárkészletünk kisöprése után azonban hónapokig nem lesznek hasonló mértékű kedvezmények. Érdemes lecsapni tehát a jelenlegi akciókra, mert ilyen áron talán többé nem lesznek cukiságaink!

 

Változások a rendelés leadásánál

 

Rendeléseitek leadásánál fontos változás, hogy mostantól nem tudtok utánvéttel fizetni, kezdésnél csak PAYPAL-al, pár napon belül pedig SimplePay-el, és átutalással. A szállítási költséget ugyanakkor lecsökkentettük 1990-re , ahogy az ingyenes kiszállítás értékhatárát is. Mostantól ez 16 990 Ft.

 

Ami a hűségpontokat illeti

 

Regisztrált felhasználóink hűségpontjai természetesen nem vesznek el, továbbra is beválthatók lesznek, a későbbiekben azonban 100 Ft-nyi elköltött összeg után jár majd 1 db hűségpont, ami 1 Ft-ot fog érni. A meglévő hűségpontokat megtripláztuk, de darabonként szintén 1 Ft-ot jelentenek. Ezeket bármelyik vásárlás alkalmával le tudjátok vonni.

Nem lesz telefonos ügyfélszolgálat, de aki a weboldal chat-jébe ír az garantáltan választ kap 24 órán belül.

A weboldalon látjátok a teljes aktuális készletet, és tudtok is szűrni rá.

Reméljük, hogy ezek után is velünk tartotok és továbbra is elégedettek lesztek kedvenc Slipstop termékeitekkel! Várunk Titeket megújult shopunkban!

 

Üdv.: Gréta

Link