Blog › Nyaralj a családoddal biztonságosan

Nyaralj a családoddal biztonságosan

 

Pihenjetek kényelmesen, biztonságban, nyugodtan a gyerkőcökkell is! Hogy mi kell ehhez? Csupán pár apróság, ami akár a kézitáskádban is elfér!

A családi nyaralás előtti 1-2 hét sokszor már a pakolásról szól. A ruhák és a játékok elsők között sorakoznak, de érdemes felkészülni „apró trükkökkel” is, hogy ne érhessen meglepetés kikapcsolódás alatt sem.

 

Íme, a mi listánk hasznos tippekből, amit feltétlen szerezz be indulás előtt!

 

1.  Kis vérszívók, el innen!

 

Nagyon kellemetlen tud lenni, amikor gyermekünket millió helyen megcsípkedik a kis vérszívók így elrontva a komfortérzetüket és ezzel tönkretéve egy szép és hangulatos estét.
A szúnyogriasztó szerek van, hogy nem is annyira hatékonyak, hiszen hatásfokuk néhány óra alatt elillan és elég, ha csak egy kis helyen nem alkalmazod a gyerkőc bőrén, azt azonnal kiszagolják és biztosan ott fognak támadást indítani. Ezért mi egy sokkal jobb megoldást ajánlunk, ez a TheBug Watch ami egy szúnyogriasztós karkötő. Nagy előnye, hogy nem kell semmilyen allergén anyagot alkalmazni a gyermekünk bőrén, hiszen ez a szilikonos karkötő illóanyagot tartalmaz, mely 360 órán keresztül aktívan véd. A hozzá tartozó betétet cserélni is tudjuk. Nagyon kényelmes viselet és vízálló! Szerintünk szuper kis találmány!

 

2. Napvédelemből természetesen, No.1!

 

Napvédelem, naptejHa tengerparthoz, vízparthoz tervezitek a nyaralást, napvédő szerekkel biztosan készültök. Ez nem újdonság! Azonban érdemes egy kicsit jobban szétnézni a piacon. A mi ajánlatunkat bármely drogériából, vagy hirtelen egy nagy szupermarketből biztosan nem tudod beszerezni! A Wooden Spoon Bio napvédő termékcsalád 100%-ban természetes alapanyagú kemikáliáktól, vegyszerektől, allergén anyagoktól mentesA Wooden Spoon Bio Napozó Stick SPF 45+ csecsemőknek és az egész családnak biztonságot nyújt. Csodás kókuszolajat, kakaóvajat, shea vajat és természetes E – vitamint tartalmaz, és ami még továbbá szuperré teszi a terméket, hogy öko tudatos is, hiszen 100%-ban papír csomagolásban találod.  Ne hagyd ki a bőröndből!  


 

3. Egyszerű és Nagyszerű!

 

Minden szülő legnagyobb rémálma, ha megtörténik az, hogy egy pillanatra szem elől veszítjük csemeténket és eltűnik a látóterünkből! Legtöbbször persze semmi komolyabb baj sem történik, de ha hosszú percekig a parton, vagy a városban tett séta közben a tömegben, nem találjuk gyermekünk, kereső szemeinkkel könnyen bepánikolhatunk. Készüljünk fel erre az eshetőségre is. A mi javaslatunk a Callkötőamit meg tudsz rendelni a felfűzött telefonszámoddal. Ennek a használatához előzőekben szükség van arra, hogy leülj gyermekeddel és elmagyarázd neki, hogy ha véletlenül nem lát téged és nem tudja, hogy merre vagy akkor mutassa meg a csuklóján a Callkötőt egy neki szimpatikus felnőtteknek, aki segíteni tud, azzal, hogy felhív! Persze valószínű, hogy a kis lurkó is nagyon meg fog rémülni, de a karkötőn lévő telefonszámot könnyű észrevenni a feltűnő színei miatt. Ez egy esély arra, hogy hamarabb egymásra találhassatok. Adj esélyt!

 

4. Folyékony arany!

 

Ez a termék, szerintünk tényleg aranyat ér! Ha véletlenül elesik gyermekünk, lehorzsolja a kis térdét, elvágja, egy kagylóhéj a kezét van azonnali megoldás! És nem, nem a sebtapasz az! Vagyis sebtapasz, de folyékony formában! Jó néhány fajtája létezik már hazánkban is, amelyeket patikákban, nagyobb drogériákban is meg tudunk vásárolni. Használata során azonnal le is fertőtleníti a sebet, majd egy vékony filmréteget hoz létre a bőr felületén, ami ráadásul légáteresztő, A vérzést 1-2 percen belül elállítja és vízálló is. 2-3 napig rajta marad a bőr felületén. Ez egy hatékony fegyver a kisebb sérülésekkel szemben, legyen a farzsebedben, vagy a táskádban, hogy bármikor előkaphasd, ha szükség lenne rá!

A teljesség igénye nélkül felsorolunk néhány beszerezhető márkát a folyékony sebtapaszok közül:  Altapharma sebspray, Nexcare protector, Salvequick folyékony sebtapasz, Hansaplast wound spray, Sprü pflaster

 

5. Csúszós helyzetek megoldva!

 

Ha a gyermekeink biztonságáról van szó természetesen a saját termékünket sem hagyhatjuk le a listáról. Akik ismernek már minket, termékeinket tudják, hogy a Slipstop kifejezetten miattuk, értük jött létre. A tengerparton és a medencék környékén is elengedhetetlen társ. A talpa csúszásmentes, nem engedi, hogy a kavicsok, vagy kagylók felsértsék a kis talpakat, de a szabadság érzését is ugyanúgy meghagyja a Slipstop cipő! A gyerekeknek, olyan érzés, mintha zoknit viselnének, nagyon egyszerű felvenni és hideg-meleg talajon is hőálló. Sokféle minta és szín közül lehet válogatni, így még szívesebben viselik őket a lurkók, mi pedig nyugodtabbak lehetünk egy picit.

 

Reméljük tudtunk adni néhány hasznos tippet ahhoz, hogy egy kicsit stresszmentesebb, komfortosabb legyen a nyaralásotok.

Link