Blog › Slipstop a játszóházakban – Mire figyeljünk oda?

Slipstop a játszóházakban – Mire figyeljünk oda?

 

Minden játszóházban tilos a cipők használata, ezért legtöbben zokniban vagy adott esetben mezítláb visszük be gyermekünket. Hoztunk Nektek tippeket és javaslatokat, hogy csökkentsük az esetleges veszélyforrásokat. ;)

játszóházban slipstopFontos tudnotok, hogy a zokni viselése leginkább higiéniai okokból kötelező a játszóházakban. Mezítláb az izzadtság és bőrhám által rengeteg baktérium kerülhet a játékokra. Ami az egyik gyerek talpán, a másik gyerek szájában.. Ezért abszolút nem javasoljuk, hogy mezítláb játszon a gyermek közösségi játékokon. Arról nem is beszélve, hogy az izzadás következtében nedves lesz a láb, ami elcsúszást, balesetet okozhat!

Zokniban játszani kényelmes, azonban nagyon csúszik, ezért szaladgálni nem szerencsés benne, könnyen előfordulhat baleset.

Tapadókorongos zokni? Merülhet most fel mindenkiben, mint opció. Valóban, de ki az, akinek ez a helyén marad, és nem fordul el, esik le vagy hagyja el a gyerek a labdamedencében? ☺ 

És itt jön a SLIPSTOP csúszásgátló cipője, ami segít a balesetek megelőzésben, higiénikus, légáteresztő ezért tud szellőzni benne a láb, és végül de nem utolsósorban pille könnyű és nagyon kényelmes! ☺ 

DE! Ugyanitt szeretnénk felhívni mindenki figyelmét a következőre: Ugrálóvárban és csúszdán nem ajánlott semmilyen csúszásgátlós lábbeli viselése, ugyanis pont a csúszásgátlósága miatt letapad, és ezáltal el eshet benne a gyermekünk vagy meghúzódhat valamely testrésze! Kérünk mindenkit, hogy figyelje a játszóház kiírásait, ugyanis ők felhívják a figyelmet erre, hogy csúszásgátlós lábbelivel ne tartózkodjanak ugrálóvárban. Az egyetlen hely, ahol pont a csúszásgátlás okozhat balesetet..

Link