Blog › Téged is vár a Slipstop Partnerprogram! Mi ez és miért jó Neked? Nézzük meg!

Téged is vár a Slipstop Partnerprogram! Mi ez és miért jó Neked? Nézzük meg!

 

Találkoztál már partnerprogramunkkal? Ha igen, könnyen lehet, hogy felmerült benned pár kérdés ezzel kapcsolatban, melyeket most szeretnénk megválaszolni. Akkor is mindenképp tarts velünk, ha még nem hallottál erről a lehetőségről, hiszen kár lenne lemaradnod! Nézzük is!

 

Mi az a Slipstop partnerprogram?

 

Partnerprogramunk keretein belül lehetőséged van ajánlani termékeinket ismerőseidnek és barátaidnak, vásárlásaik után pedig részesülni fogsz egy meghatározott mértékű jutalékban. Tehát Neked csak meg kell osztanod véleményed másokkal, ha pedig ők rendelnek, Te jól jársz. Ilyen egyszerű.

 

Mennyi a jutalék és hogyan kapod meg? Mire használhatod fel?

 

A jutalék nem egy konkrét, meghatározott összeg, hanem a Te közreműködésed által keletkezett vásárlások értékének 10%-a. Ezeket Slipstop fiókodban folyamatosan látni fogod, mivel ott jelenítjük majd meg jutalékjaid.Slipstop partnerprogram tudnivalók

A folyamatosan gyűjtögetett jutalékokat  felhasználhatod webáruházunk bármelyik termékére, tehát rendelhetsz belőle Slipstop cipőt, UV-szűrős fürdőruhát, UV-szűrős felsőt, sapkát és poncsót is, kedvenceidet pedig így akár teljesen ingyen is megszerezheted.

Vállalkozóként és cégtulajdonosként számla ellenében bruttó összegű kifizetést is kérhetsz, ha szeretnél.

 

Hogyan csatlakozhatsz programunkba? Milyen feltételeknek kell megfelelned?

 

slipstop partnerprogram regisztrációNyugi, a csatlakozás hihetetlenül egyszerű. Tulajdonképpen csak annyit kell tenned, hogy ezen a linken itt: https://slipstopshoes.hu/regisztracio regisztrálsz. Először csak az e-mail címed kell beírnod, a többi adatot majd egy egyszerű űrlapon adhatod meg.

Sem feltételek, sem kötöttségek nincsenek! Az regisztrál, aki csak szeretne és annyit foglalkozik a Slipstop-ok ajánlásával, amennyit jónak érez. Teljes mértékben rajtad múlik!

 

Hogyan működik az ajánlás? Pontosan milyen vásárlások után kaphatsz jutalékot?

 

Miután regisztráltál webshopunkba, jelentkezz be személyes fiókodba! A PARTNERPROGRAM pontban lévő egyedi linket másold ki és küldd el ismerőseidnek, hogy azon keresztül regisztráljanak és vásároljanak a Slipstop webáruházból!

Jutalékot kizárólag olyan vásárlások után tudunk jóváírni, melyek ilyen módon jöttek létre!

 

Reméljük, hogy tetszik ez a lehetőség! Ha bármi kérdésed lenne, keress minket bizalommal!

 

Link