Fontos információk a csere folyamatáról

 

Egyszeri alkalommal van lehetőség cserére (pl. ha a méret nem megfelelő). Csere igényed minden esetben e-mailben jelezd felénk.

 A csere történhet:

 

  • Futárral való visszaszállítással. Ebben az esetben akkor kell átadni a visszaküldeni kívánt terméket a futárnak, amikor az kiszállítja a már új/kért terméket. A visszaküldésnek és a csere termék kiküldésének a szállítási díja minden esetben a vásárlót terheli. Ez kizárólag házhoz kérhető és a díja 2.850 Ft, ami utánvéttel fizetendő az új termék átvételekor.

 

Gyártásból eredendő minőségi probléma esetén lehetőség van cserére vagy visszaküldés után a vételár visszatérítésére. Minőségi problémát a termék átvételétől számított 5 munkanapon belül áll módunkban elfogadni.

 

Csere feltételei és menete

 

  • Amennyiben a cserelehetőséggel szeretnél élni, a kézbesítéstől számított 14 napon belül jelezd ezt nekünk.
  • Kérjük, e-mailben jelezd visszaküldési szándékodat.
  • Ezt követően mi felvesszük Veled a kapcsolatot és megküldjük a csere nyilatkozatot, melyet minden esetben kötelező kitöltve visszaküldeni e-mailben.
  • Visszaküldött terméket csak akkor fogadjuk el, ha a termékek az eredeti, felcímkézett állapotában vannak. Erről szükséges nyilatkoznod is a kiküldött dokumentumban. A terméket nem tudjuk cserélni, abban az esetben, ha használták, viselték, mosták, átalakították, vagy károsították. A műanyag összekötőt semmiképp ne távolítsd el a visszaküldeni kívánt termékről. Annak hiányában a terméket nem áll módunkban visszavenni.
  • Visszatérítés esetén a termék vételárát visszaérkezést követően 10 munkanapon belül utaljuk.

 

Fontos információk:

 

Kérjük a cipő átvételekor még érintetlen állapotában győződj meg arról, hogy a megfelelő méretű lábbelit vásároltad meg. Ezt az alább módon szíveskedj végezni: tiszta lábbal állj vagy állítsd rá a gyermeked a felfelé fordított, még vállfán található cipőre. Amennyiben mégsem tartod megfelelőnek a méretet, kérjük vállfáról való levétel előtt jelezd ezt ügyfélszolgálatunknak. Higiéniai okokból, a már viselt, vállfáról eltávolított, biztonsági összekötő nélküli cipőt nem áll módunkban cserélni.

Megértésedet köszönjük!

Link