Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.
Menü
Ön itt jár: > Kezdőlap >

Csere

Csere

Egyszeri alkalommal van lehetőség cserére (pl. ha a méret nem megfelelő). Ilyen esetben a csere történhet:

  • Postai úton való visszaküldéssel. Ebben az esetben a visszaküldés és a cseretermék kiküldésének a költsége is a vevőt terheli.
  • Személyesen Budapesten előre egyeztetett időpontban: 1111 Budapest, Szent Gellért tér 1. Santevita Medical SPA (Danubius Hotel Gellért)

Gyártásból eredendő minőségi probléma esetén lehetőség van cserére vagy visszaküldés után a vételár visszatérítésére. Minőségi problémát a termék átvételétől számított 5 munkanapon belül áll módunkban elfogadni.

Kérjük kiemelten ügyeljen a termék rendeltetésszerű használatára, ugyanis a nem rendeltetésszerű használatából eredő károk keletkezésére felelősséget az üzemeltető nem vállal.

Csere feltételei és menete

  • Amennyiben a cserelehetőséggel szeretne élni, a visszaküldendő terméknek a kézbesítéstől számított 30 napon belül vissza kell érkeznie számunkra.
  • Kérjük, e-mailben jelezze visszaküldési szándékát a rendelés számának feltüntetésévél és a visszaküldés okának leírásával.
  • Visszaküldés csak akkor lehetséges, ha a termékek az eredeti, felcímkézett állapotában vannak. A terméket nem tudjuk cserélni, abban az esetben, ha használták, viselték, mosták, átalakították, vagy károsították. A csere termék értéke meg kell, hogy egyezzen a vásárolt termék árával. 
  • Postai úton történő csere esetén a csereterméket a visszaérkezéstől számított 7 munkanapon belül postázzuk. Visszatérítés esetén a termék vételárát visszaérkezést követően 10 munkanapon belül visszautaljuk, ehhez kérjük e-mailben küldje el a bankszámla adatokat.

Keresés