Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.
Menü
Ön itt jár: > Kezdőlap >

Csere

Csere

Csere

Egyszeri alkalommal van lehetőség cserére (pl. ha a méret nem megfelelő). Csere igényét minden esetben e-mailben jelezze felénk. A csere történhet:

  • Postai úton való visszaszállítással. Ebben az esetben akkor kell átadni a visszaküldeni kívánt terméket a futárnak, amikor az kiszállítja a már új/kért terméket. A visszaküldésnek és a csere termék kiküldésének a szállítási díja minden esetben a vásárlót terheli. Ennek a díja házhoz szállítással 2.179 Ft, ami utánvéttel fizetendő az új termék átvételekor.
  • Személyesen kizárólag előre egyeztetett időpontban: 1067 Budapest, Szondi utca 15. (Csomagpont). Ebben az esetben a cserének nincsen plusz költsége.

Gyártásból eredendő minőségi probléma esetén lehetőség van cserére vagy visszaküldés után a vételár visszatérítésére. Minőségi problémát a termék átvételétől számított 5 munkanapon belül áll módunkban elfogadni.

 

Csere feltételei és menete

 

  • Amennyiben a cserelehetőséggel szeretne élni, a visszaküldendő terméknek a kézbesítéstől számított 14 napon belül vissza kell érkeznie számunkra.
  • Kérjük, e-mailben jelezze visszaküldési szándékát.
  • Ezt követően mi felvesszük Önnel a kapcsolatot és megküldjük a csere nyilatkozatot, melyet minden esetben kötelező kitöltve visszaküldeni e-mailben.
  • Amennyiben személyesen szeretné intézni a cserét úgy alábbi címen teheti meg: 1067 Budapest, Szondi utca 15. (Csomagpont).
  • Visszaküldött terméket csak akkor fogadjuk el, ha a termékek az eredeti, felcímkézett állapotában vannak. Erről szükséges nyilatkoznia is a kiküldött dokumentumban. A terméket nem tudjuk cserélni, abban az esetben, ha használták, viselték, mosták, átalakították, vagy károsították. Műanyag összekötőt semmiképp ne távolítsa el a visszaküldeni kívánt termékről. Annak hiányában a terméket nem áll módunkban visszavenni.
  • Visszatérítés esetén a termék vételárát visszaérkezést követően 10 munkanapon belül visszautaljuk, ehhez kérjük e-mailben küldje el a bankszámla adatokat.

Milyen esetben nincs csere lehetőség?

 

  • Outlet termék vásárlása esetén nem tudunk csere lehetőséget biztosítani, tekintve, hogy az outlet termékek elérhetősége limitált.

 

Fontos információk:

Kérjük a cipő átvételekor még érintetlen állapotában győződjön meg arról, hogy a megfelelő méretű lábbelit vásárolta meg. Ezt az alább módon szíveskedjen végezni: a tiszta lábbal álljon vagy állítsa rá a gyermekét a felfelé fordított még vállfán található cipőre. Amennyiben mégsem tartja megfelelőnek a méretet, kérjük vállfáról való levétel előtt jelezze ezt ügyfélszolgálatunknak. Higiéniai okokból, a már viselt, vállfáról eltávolított, biztonsági összekötő nélküli cipőt nem áll módunkban cserélni. Megértésüket köszönjük!

Keresés