Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.
Menü

Szállítás és fizetés

A megrendelt termék fizetésének módja

Utánvéttel történő teljesítés: amennyiben a terméket az általunk megbízott futárszolgálat szállítja ki az Ön által megadott címre, ahol a termék, vagy termékek számla szerinti árát a futárnak kell készpénzzel vagy bankkártyával kifizetni. Ha saját futárunk szállítja a megrendelést, úgy kizárólag készpénz fizetés lehetséges. Utánvétes megrendelés esetén a szállítási költséghez az utánvételi díj még hozzáadódik.
Kérjük ha teheti könnyítse a futárok munkáját azzal, hogy pontos összeget készít elő.
 
Bankkártyával történő fizetés a következő, érvényes és hatályos bankkártyák tulajdonosai számára: VISA, VISA Electron, MasterCard, Maestro, American Express
 
A fizetendő végösszeg a megrendelés összesítője és visszaigazoló levél alapján minden költséget tartalmaz. A számlát a csomag nem tartalmazza, ezt minden esetben elektronikus úton küldjük ki, a rendeléskor megadott e-mail címre. Amennyiben a csomag átvételéig nem kapott számlát, kérjük vegye fel velünk e-mailen a kapcsolatot. Kérjük a csomagot kézbesítéskor a kézbesítő előtt szíveskedjék megvizsgálni, és esetlegesen a termékeken észlelt sérülés, vagy hiány esetén kérje jegyzőkönyv felvételét és ne vegye át a csomagot. Utólagos, jegyzőkönyv nélküli reklamációt nem áll módunkban elfogadni.
 
 

Kiszállítás díjszabása:

 
 • Rendelési érték 20.000 Ft-ig a szállítás nettó díjak: 
  - MPL és/vagy saját futárszolgálattal házhozszállítás 1050 Ft 
  - MPL csomagautomatába: 850 Ft
  - Postán maradó: 850 Ft
 • A szállítás díja ingyenes 20.000 forintot meghaladó vásárlási végösszeg esetén, kivéve utánvét esetén, mert abban az esetben az utánvét díja hozzáadódik a számla összegéhez.
 • Utánvételes megrendelés esetén a szállítási költséghez plusz bruttó 415 forint adódik.
 • Ajándékutalvány vásárlása esetén az utalványt díszborítékban névre szólóan küldjük postai ajánlott levélként. Ennek a szállítási költsége 670 forint, amely egy összegben fizetendő az utalvány értékével előre utalással.
 

Szállítási határidő

Raktáron lévő termékek esetében a megrendelés visszaigazolásától és sikeres es fizetéstől számított 1-8 munkanap. Előrendelhető termék esetén 2-3 hét
 

Házhoz szállítási információk 

A webáruházunk által kapott megrendeléseket az MPL futárai, valamint adott esetben személyesen kézbesítjük házhoz. A csomagok kézbesítése munkanapokon történik 8-18:00 óra között. Szállítási címként célszerű olyan címet megadni, ahol a most megjelölt napszakban a futárt folyamatosan fogadni tudják, és biztosítani tudják a küldemény ellenértékének és a szállítási díjnak, valamint az utánvétel díjának a futár részére való teljesítését.

 
Kizárólag abban az esetben rendelje meg a kívánt termékeket, amennyiben a csomag átvételekor ki tudja fizetni annak díját a futárnak. Az át nem vett, visszaküldött csomagok esetében a szállítás és visszaszállítás díját a megrendelőre terheljük, újraküldését kizárólag a csomag ellenértékének előre történő kiegyenlítése esetén áll módunkban ismételten elindítani. 
 
Áruházunk működésével, megrendelési, és szállítási folyamatával kapcsolatosan felmerülő esetleges további kérdések esetén az üzemeltető adatai között megadott elérhetőségeinken rendelkezésére állunk.
 

Csere

Egyszeri alkalommal van lehetőség cserére (pl. ha a méret nem megfelelő). Csere igényét minden esetben e-mailben jelezze felénk. A csere történhet:

 • Postai úton való visszaszállítással. Ebben az esetben akkor kell átadni a visszaküldeni kívánt terméket a futárnak, amikor az kiszállítja a már új/kért terméket. A visszaküldésnek és a csere termék kiküldésének a szállítási díja minden esetben a vásárlót terheli. Ennek a díja házhoz szállítással 2.179 Ft, ami utánvéttel fizetendő az új termék átvételekor.
 • Személyesen kizárólag előre egyeztetett időpontban: 1067 Budapest, Szondi utca 15. (Csomagpont). Ebben az esetben a cserének nincsen plusz költsége.

Gyártásból eredendő minőségi probléma esetén lehetőség van cserére vagy visszaküldés után a vételár visszatérítésére. Minőségi problémát a termék átvételétől számított 5 munkanapon belül áll módunkban elfogadni.

 

Csere feltételei és menete

 

 • Amennyiben a cserelehetőséggel szeretne élni, a visszaküldendő terméknek a kézbesítéstől számított 14 napon belül vissza kell érkeznie számunkra.
 • Kérjük, e-mailben jelezze visszaküldési szándékát.
 • Ezt követően mi felvesszük Önnel a kapcsolatot és megküldjük a csere nyilatkozatot, melyet minden esetben kötelező kitöltve visszaküldeni e-mailben.
 • Amennyiben személyesen szeretné intézni a cserét úgy alábbi címen teheti meg: 1067 Budapest, Szondi utca 15. (Csomagpont).
 • Visszaküldött terméket csak akkor fogadjuk el, ha a termékek az eredeti, felcímkézett állapotában vannak. Erről szükséges nyilatkoznia is a kiküldött dokumentumban. A terméket nem tudjuk cserélni, abban az esetben, ha használták, viselték, mosták, átalakították, vagy károsították. Műanyag összekötőt semmiképp ne távolítsa el a visszaküldeni kívánt termékről. Annak hiányában a terméket nem áll módunkban visszavenni.
 • Visszatérítés esetén a termék vételárát visszaérkezést követően 10 munkanapon belül visszautaljuk, ehhez kérjük e-mailben küldje el a bankszámla adatokat.

 

Milyen esetben nincs csere lehetőség?

 

 • Outlet termék vásárlása esetén nem tudunk csere lehetőséget biztosítani.

 

Fontos információk:

Kérjük a cipő átvételekor még érintetlen állapotában győződjön meg arról, hogy a megfelelő méretű lábbelit vásárolta meg. Ezt az alább módon szíveskedjen végezni: a tiszta lábbal álljon vagy állítsa rá a gyermekét a felfelé fordított még vállfán található cipőre. Amennyiben mégsem tartja megfelelőnek a méretet, kérjük vállfáról való levétel előtt jelezze ezt ügyfélszolgálatunknak. Higiéniai okokból, a már viselt, vállfáról eltávolított, biztonsági összekötő nélküli cipőt nem áll módunkban cserélni. Megértésüket köszönjük!

 

Használati útmutató:

 • vegye figyelembe, hogy a Slipstop cipő egy higiéniai termék, ezért a csere és elállás lehetősége kizárólag érintetlen termékre vonatkozik
 • mindig legyen homoktól, krémtől és minden más kozmetikumtól megtisztított állapotban
 • minden használat után mossa ki kézzel és fehér szappannal, majd hagyja megszáradni
 • cipőt hagyja pihenni
 • ne mossa mosógépben, ne mossa forró vízzel, ne tegye szárítógépbe, ne használjon öblítőt és hipót, ne vasalja
 • erős klór hatás esetén a cipő veszíthet rugalmasságából és színéből, mindig öblítse ki használat után, hogy minimalizálja ezeknek a hatását
 • ne tárolja vizesen zárt helyen, mindig akassza fel kifordított állapotban, közvetlen napfénytől mentes helyre száradni
 • használat előtt mindig hagyja teljesen megszáradni
 • egyes minták és színek hamarabb fakulhatnak közvetlen napfény, kemikáliák és só hatására
 • benti használat esetén használjon vékony tiszta pamut zoknit a bőrizzadás miatt
 • éles tárgyak, durva felületek, erős súrlódás és nem rendeltetés szerű használat (motorozás, stb.) a szövött, szálas agyagot károsítja és ezáltal sérülést okozhat az a szövetben és a talpakban
 • kérjük, a használati útmutatónak megfelelően használja a terméket. Nem rendeltetésszerű használatból eredő károkért nem vállalunk felelősséget
 • FONTOS! A Slipstop cipő viselése csökkenti az esélyét, de a csúszásveszély mindig fennáll. Kérjük, legyen mindig körültekintő!
 

Keresés